Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eenheid in Diversiteit

21 mei 2017, 14:30 - 19:00

€3 – €6
eenheid-in-diversiteit-msa-nederland

We zijn lang bezig geweest met de voorbereidingen, maar we kunnen nu met trots aankondigen dat zondag 21 mei 2017 ons eerste evenement zal plaatsvinden! Wij presenteren dan waar MSA Nederland voor staat en wat wij de komende jaren voor de Nederlandse moslimstudenten willen gaan betekenen.

Dit evenement staat dan ook in het teken van de missie van MSA Nederland: “Het verenigen, inspireren en steunen van moslimstudenten om te excelleren in de maatschappij.”

Tijdens het evenement komt dit tot uiting door middel van een interactieve panel discussie waarbij enkele invloedrijke moslims zullen spreken over stellingen die dicht bij elke moslimstudent staan.

Daarnaast worden de MSAwards uitgereikt aan moslimstudenten die op prachtige wijze hebben laten zien wat wij allemaal kunnen bereiken als we onze islamitische identiteit combineren met de kansen die het studentenleven in Nederland biedt.

Ten slotte zullen alle aangesloten verenigingen aanwezig zijn met een stand en zal er de mogelijkheid zijn om je netwerk binnen de moslimstudentengemeenschap in Nederland te vergroten.

Gegevens

Datum:
21 mei 2017
Tijd:
14:30 - 19:00
Kosten:
€3 – €6

Locatie

Vrije Universiteit Amsterdam
De Boelelaan 1105
Amsterdam, Noord-Holland 1081 HV Nederland
+ Google Maps

Organisator

MSA Nederland
E-mail:
info@msanl.nl
Site:
https://www.msanl.nl