Informatieavond Decentrale Selectie Tandheelkunde & Geneeskunde

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Informatieavond Decentrale Selectie Tandheelkunde & Geneeskunde

10 december 2018, 17:30 - 21:00

Gratis

Heb jij altijd al geneeskunde of tandheelkunde willen studeren? Maak jij je zorgen om de selectieprocedure? Wil je weten welke procedure voor jou het gunstigst is en hoe je jouw kansen vergroot om binnen te komen?
Op maandag 10 december 2018 van 17:30 tot 21:00 organiseren wij een informatieavond die in het teken staat van de decentrale selectie voor de studies geneeskunde en tandheelkunde. Deze informatieavond is bedoeld voor middelbare scholieren, studenten, ouders en alle andere geïnteresseerden.

Sinds een aantal jaren mogen universiteiten zelf hun studenten uitkiezen op basis van door hen opgestelde criteria: onderwijsprestaties, extracurriculaire activiteiten, een motivatiebrief of juist een kennistoets. Elke procedure heeft een andere focus. Op deze avond zullen we verschillende selectieprocedures bespreken van drie verschillende universiteiten: Vrije Universiteit Amsterdam, Universiteit van Amsterdam en Universiteit Utrecht.

Een aantal van onze bestuursleden en commissieleden – zelf studenten geneeskunde en tandheelkunde – zullen vertellen over hun eigen selectieprocedure. Daarnaast doen twee speciale gasten, namelijk Sulayman el Mathari en Sharif Tairie, een woordje over hun weg tot de toelating! Hoe is het hen gelukt om binnen te komen? Hoe ervaren zij de studie tot nu toe? Zijn er alternatieve manieren om binnen te komen? Hierover meer op maandag 10 december! Iedereen is welkom!

Gegevens

Datum:
10 december 2018
Tijd:
17:30 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Website:
https://www.svisa.nl/event/decentraal/

Locatie

Vrije Universiteit Amsterdam
De Boelelaan 1105
Amsterdam, Noord-Holland 1081 HV Nederland
+ Google Maps

Organisator

Islamitische Studentenvereniging Amsterdam (ISA)
E-mail:
info@svisa.nl
Website:
https://www.svisa.nl

Overige informatie

Lokaal
HG-04A00