Time Management

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Time Management

13 mei 2018, 13:00 - 17:30

Gratis

Op 13 mei 2018 houden wij ons tweede jaarlijkse evenement. Dit jaar staat het evenement in het teken van time management.

Uit onderzoek van de landelijke studentenvakbond (LSVb) blijkt dat een op de drie studenten (34,6%) een verhoogde kans op een burn-out heeft ten opzichte van 14,6% voor de werkende, gezonde bevolking. Heb jij ook het idee dat je te veel moet doen en tijd te kort komt? Wil je te weten komen hoe je een balans kunt vinden tussen studie, werk, maatschappelijke betrokkenheid en religieuze bezinning? Kom dan naar ons jaarlijkse evenement!

Ook dit jaar bestaat het evenement uit drie onderdelen:

  1. We beginnen met een lezing van Kasim Tekin waarin hij vertelt hoe islamitische geleerden door de eeuwen heen naar tijd keken en met tijd omgingen. Time management is iets van alle tijden en de Islamitische geschiedenis is een prachtige bron van inspiratie om uit te vinden wat het belang van tijd is.
  2. Na de lezing volgt er een paneldiscussie. In de paneldiscussie brengen we het onderwerp time management naar het hier en nu. Vier rolmodellen uit de moslimgemeenschap in Nederland zullen aan de hand van stellingen praktische tips en inzichten uit hun leven delen. Met behulp van Kahoot zal ook het publiek hierin betrokken worden.
  3. We sluiten het evenement af met de uitreiking van de MSA Awards. De nominaties zijn inmiddels gesloten en het stemmen kan gaan beginnen. De winnaars worden tijdens het evenement bekend gemaakt.

Gegevens

Datum:
13 mei 2018
Tijd:
13:00 - 17:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Amsterdam
Amsterdam, Nederland + Google Maps

Organisator

MSA Nederland
E-mail:
info@msanl.nl
Website:
https://www.msanl.nl

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available