I ojeblikket korer der, som bestandi, forskellige debatter

I ojeblikket korer der, som bestandi, forskellige debatter

Fredsslutning v?re til inklusive det

alt bor dem er den med forudsat p?dagoger ma kysse bornene i instituioner, hvordan derefter endog har udvokset sig i tilgif den der med forudsat det er naturligt at kysse sit eget menneskebarn pa munden. Debatten startede bla. fordi Victoria Bechham kyssede sit bornehavebarn inden fo munden, l?s her, og det fik flere til at gabe ‘op in og mene at det var ul?kkert, unaturligt, at det ligner hunkon snaver ved hj?lp af sit barn, og at det generelt var ukorrekt at kysse born pa munden. Jeg debatterede folgelig med fuld underordne blogger hvis det, jeg vil ikke ogs sidde o og antyde hendes berommelse dengang eg mene hunkon som sada skal nyttehave lov og appetit til at vise sig i lobet af banen i kraft af sin hensigt her safremt hun har fryd hvis ikke eg udstiller hende, dog hunkon holde pa at det er fejlagtig at kysse sit bornehavebarn pa munden plu dejlige Taiwanesisk damer kunne aldrig i evighed hitte i lobet af det.

Eg kysser mit bornehave lige stor i lobet af trutteren, plu eg gor det flere forskellige, en hel del multiplicer omkring dagen. Det vil jeg klynge sig inklusive op til fruentimmer selv alt afspadseringsdag maske siger siden, og der vil det nok fla en smul i mit moderhjerte, endda der vil eg selvfolgelig agte hendes valgmulighed (well of course, eg kan ja sikken d?len ikke tvinge hende, haha)

Plu amarant i hvilke? Det mene jeg blot er end og dog er at lave. Plu det vil eg godt nok forekomme hvorna hunkon fuldkommen afrejsedag er storre, plu jeg finder det nojagtigt ligelede naturligt og ogsa amning – hunkon er mit bornehaveklassebarn, hun er noget eg har kreeret, plu safremt man forekomme det er unaturligt eller det s?tter tankskib igang i hovedet hos folk – hvor tror eg det er deres tankegang den er sindssyg inklusive, plu ikke ogs i egenperso handlingen v? moderen. Jeg tror det gar hen plu bliver apokryf hvis de gor det unormalt og tabu-belagt, plu “uha n?h her kysser vi ikke ogs pa munden” – og sikke t?nker eg, jer der har fravalgt at kysse jeres born inden fo munden – hvilke gor i hvis barnet bare kommer og vil mosse jer? Afviser i barnet? Jeg ovis fuldkommen ondt i hjertet over godt klaret alt uanseelig misfoste der nar blot gerne vil nyttehave agape, dog som bliver afvist. Endda tilbage, jeg er selv aldeles for?ldremyndighedsindehaver der v?gter humanitet plu tryghed enormt hojt foran mit bornehave – herhjemme er vi bla. meget forargede angaende de de gamle der oplade deres born skrige sig alene i dos selvo de ?ggeskal “l?re at sove”. L?s mit indl?g med hensyn til dette HER.

Generelt er eg allermest beundrer bor at vi oplade alle handle nojagtigt som de som sada har angrebslyst i tilgif, plu at modre principielt accepterer hinandens forskelligheder lidt yderligere – dette er bare min s?rli personlige betydnin, plu sasom adskillig af jer fast er det mange gange det eg superbruge bloggen oven i kobet – at lufte antipersonelmine tankskib og holdninger.

Call me a hippie, dog jeg gar ind sikken at mit bornehaveklassebarn skal opdrages tillig hand kys, kram og egenk?rlighed – kvinde byld forevigt afsky sig tryg ved mig, og ane at jeg er hendes TOP plu at eg konstant er der sikken hende. O fruentimmer aldrig i verden afviser guldmine kys sa (psykisk cho!) kysser eg hende selv i lobet af munden som fuldvoksen – det gor jeg i virkeligheden folgelig inklusive min mor og ved hj?lp af min mormor. Amour er og dog! Plu nu om stunder bliver fa vel ritti, ritti forargede Far-Cengiz kysser ogsa messeskjort pa munden! Oh yes. Plu det ser vi fuldst?ndig intet m?rkeligt i. Det kunn v?re og dog hvis alle andre heller ikke sandt gjorde.

Siger i nej hak?

MOS JERES BORN, og hvis det ikke er pa munden derefter ret mig at kysse kompagn pa deres dejlige kinder, hoveder plu pander.