Meet MSA

Op zaterdag 18 februari organiseerden wij onze eerste informatiebijeenkomst ‘Meet MSA’ voor al onze aangesloten verenigingen en vrienden. Rond vier uur druppelden de mensen binnen. Bekende en onbekende gezichten, maar de sfeer was gelijk goed. MSA bestaat nog maar minder dan een maand maar de verbondenheid was direct te voelen, al-hamdulillah.

De dag begon met een mooie recitatie van een aantal passende ayaat uit Surah Ali ‘Imraan, onze drijfveer voor dit platform.

‘En houd jullie allen stevig vast aan het koord van Allah en wees niet verdeeld.’ (3:103)

Op het programma stonden onder andere het voorstellen van het bestuur en de RvA, het toelichten van de visie en missie en een kijkje geven in de lopende projecten en plannen. Zo kwamen de sparcommissies, het jaarlijks evenement, het essay-project, het gebedsruimte project en het i-netwerk ter sprake. Deze staan ook toegelicht op onze website. Tijdens een leuke quiz testten we wat algemene kennis rondom de islam en leuke weetjes over de verenigingen. De aanwezigen verrichtten gezamenlijk de gebeden en maakten kennis tijdens een heerlijk diner.

Al met al een geslaagde avond. Een avond in het kader van eenheid. Het enthousiasme is bij iedereen merkbaar, we kijken uit naar een succesvol eerste jaar voor MSA in sha Allah.

Geef een antwoord