Vacatures

Wie is MSA NL

Moslimstudenten Associatie Nederland is een koepelorganisatie die islamitisch geïnspireerde studentenverenigingen door geheel Nederland met elkaar verbindt. MSA NL streeft ernaar de moslimstudentengemeenschap te versterken op religieus, academisch en professioneel vlak. Dit doet zij door alle aangesloten verenigingen te ondersteunen in hun ontwikkeling, een eenheid te vormen onder de moslimstudenten(verenigingen) en de belangen van de Nederlandse moslimstudent te behartigen.

De organisatie van MSA NL bestaat uit twee delen: 1) het bestuur en 2) de teams.

 

Het bestuur
Het bestuur is een zevenkoppig orgaan dat verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van het strategisch beleid, formuleren van de doelstellingen en bepalen van de kaders waarbinnen de organisatie werkt. Alle bestuursleden werken in het belang van alle aangesloten studentenverenigingen en de Nederlandse moslimstudent. De functie bestuurslid vereist een tijdsbesteding van minimaal 8 uur per week. Het wordt afgeraden om deze functie te combineren met een andere bestuurs- of commissiefunctie.

 

De teams

Binnen het bestuur zijn er vier managers die teams onder zich hebben. Teamleden zijn verantwoordelijk voor de operatie binnen de kaders die het bestuur met elkaar heeft bepaald. De functie teamlid vereist een minimale tijdsbesteding van 4 uur per week. Het combineren van deze functie met een andere bestuurs- of commissiefunctie is mogelijk.

Sollicitatieprocedure

Onze sollicitatieprocedure voor het bestuur bestaat uit een online vragenlijst. In de online vragenlijst kan je informatie kwijt over je achtergrond, ervaringen en motivatie. Bovendien wordt er gevraagd om een referent te noemen. De sollicitatiecommissie zal daarna contact met je opnemen om een sollicitatiegesprek met je in te plannen. Indien je door de eerste selectieronde heen bent, zal je deelnemen aan de selectiedag op zondag 26 juni 2022. Op deze dag pitch jij jouw motivatie voor alle afgevaardigden van de aangesloten studentenverenigingen en krijgen afgevaardigden de ruimte om jou vragen te stellen. Voor een teamlid functie heb je na het invullen van de online vragenlijst een sollicitatiegesprek met twee bestuursleden.

Bijdragen aan MSA NL?

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkelingen van moslimstudentenverenigingen en de belangenbehartiging van moslimstudenten op nationaal niveau? Voldoe je aan de criteria? Solliciteer dan voor een teamlid functie tot en met 14 augustus 2022.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via info@msanl.nl