Vacature: Community Manager

WORD JIJ COMMUNITY MANAGER VAN MSA NL?

Als Community Manager van MSA Nederland ben jij verantwoordelijk voor het versterken van de eenheid onder moslimstudenten(verenigingen) en ondersteunen van aangesloten verenigingen. Hierin is veel ruimte voor nieuwe projecten en ideeën. Deze rol geeft je de mogelijkheid om je projectmanagement en creativiteit te ontwikkelen. Dit doe je terwijl je een grote bijdrage levert aan de ontwikkeling van de moslimstudentengemeenschap.

Hoofdtaken:

  • In samenwerking met andere bestuursleden besturen van de organisatie op strategisch niveau; het uitdragen en vormgeven van de missie en visie zoals beschreven in het meerjarenplan;
  • Verantwoordelijk voor het creëren van eenheid onder moslimstudenten(verenigingen);
  • Het aansturen van het Community-team die o.a. verantwoordelijk is voor het organiseren van het jaarlijkse evenement voor aangesloten studentenverenigingen: Unity Day;
  • Het uitdenken van een strategisch plan om moslimstudenten op nationaal niveau met elkaar te verbinden;
  • Het ontwikkelen van nieuwe projecten om contact tussen studentenverenigingen te versterken.
 

Criteria. Jij bent/hebt..

  • …ervaring in het organiseren van soortgelijke evenementen;
  • …relevante ervaring op het gebied van aansturen/ begeleiden van een team;
  • …affiniteit met studentenverenigingen met islamitische grondslag;
  • …HBO/WO student met behaalde propedeuse OF young professional, max 5 jaar afgestudeerd;
  • …een minimale tijdsbesteding van 8 uur per week. Een dubbele bestuursfunctie wordt sterk afgeraden.
 

Wie is MSA NL

Moslimstudenten Associatie Nederland is een koepelorganisatie die islamitisch geïnspireerde studentenverenigingen door geheel Nederland met elkaar verbindt. MSA NL streeft ernaar de moslimstudentengemeenschap te versterken op religieus, academisch en professioneel vlak. Dit doet zij door alle aangesloten verenigingen te ondersteunen in hun ontwikkeling, een eenheid te vormen onder de moslimstudenten(verenigingen) en de belangen van de Nederlandse moslimstudent te behartigen.

Sollicitatieprocedure

Onze sollicitatieprocedure bestaat uit een online vragenlijst. In de online vragenlijst kan je informatie kwijt over je achtergrond, ervaringen en motivatie. Bovendien wordt er gevraagd om een referent te noemen. De sollicitatiecommissie zal daarna contact met je opnemen om een sollicitatiegesprek met je in te plannen. Indien je door de eerste selectieronde heen bent, zal je deelnemen aan de selectiedag op zondag 30 mei 2021. Op deze dag pitch jij jouw motivatie voor alle afgevaardigden van de aangesloten studentenverenigingen en krijgen afgevaardigden de ruimte om jou vragen te stellen.

Bijdragen aan MSA NL?
Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkelingen van moslimstudentenverenigingen en de belangenbehartiging van moslimstudenten op nationaal niveau? Voldoe je aan de criteria? Solliciteer dan door onderstaande formulier in te vullen vóór 3 mei 2021 23.59.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via info@msanl.nl