Vacature: Development Manager

WORD JIJ DEVELOPMENT MANAGER VAN MSA NL?

Als Development Manager van MSA Nederland ben jij verantwoordelijk voor het versterken en ondersteunen van aangesloten verenigingen. Met leiding over de MSA Academie en de consultants heb jij een directe impact op de ontwikkeling van aangesloten verenigingen. Deze rol geeft je de mogelijkheid om je projectmanagement en leiderschap te ontwikkelen. Dit doe je terwijl je een grote bijdrage levert aan de ontwikkeling van de moslimstudentengemeenschap.

Hoofdtaken:

  • In samenwerking met andere bestuursleden besturen van de organisatie op strategisch niveau; het uitdragen en vormgeven van de missie en visie zoals beschreven in het meerjarenplan;
  • Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de aangesloten studentenverenigingen;
  • Het uitdenken van een strategisch plan om verenigingen op lange termijn te helpen in hun organisatorische ontwikkeling;
  • Het aansturen van het development-team bestaande uit de MSA Academie en consultants;
  • Samen met de MSA Academie organiseren van trainingen, worskhops en ontwikkelingsinterventies;
  • Samen met consultants onderhouden van contact met de aangesloten studentenverenigingen;
 

Criteria. Jij bent/hebt..

  • …ervaring als bestuurslid bij een islamitisch geïnspireerde studentenvereniging of MSA Nederland;
  • …HBO/WO student met behaalde propedeuse OF young professional, max 5 jaar afgestudeerd;
  • …een minimale tijdsbesteding van 8 uur per week. Een dubbele bestuursfunctie wordt sterk afgeraden.
 

Wie is MSA NL

Moslimstudenten Associatie Nederland is een koepelorganisatie die islamitisch geïnspireerde studentenverenigingen door geheel Nederland met elkaar verbindt. MSA NL streeft ernaar de moslimstudentengemeenschap te versterken op religieus, academisch en professioneel vlak. Dit doet zij door alle aangesloten verenigingen te ondersteunen in hun ontwikkeling, een eenheid te vormen onder de moslimstudenten(verenigingen) en de belangen van de Nederlandse moslimstudent te behartigen.

Sollicitatieprocedure

Onze sollicitatieprocedure bestaat uit een online vragenlijst. In de online vragenlijst kan je informatie kwijt over je achtergrond, ervaringen en motivatie. Bovendien wordt er gevraagd om een referent te noemen. De sollicitatiecommissie zal daarna contact met je opnemen om een sollicitatiegesprek met je in te plannen. Indien je door de eerste selectieronde heen bent, zal je deelnemen aan de selectiedag op zondag 30 mei 2021. Op deze dag pitch jij jouw motivatie voor alle afgevaardigden van de aangesloten studentenverenigingen en krijgen afgevaardigden de ruimte om jou vragen te stellen.

 

Bijdragen aan MSA NL?
Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkelingen van moslimstudentenverenigingen en de belangenbehartiging van moslimstudenten op nationaal niveau? Voldoe je aan de criteria? Solliciteer dan door onderstaande formulier in te vullen vóór 3 mei 2021 23.59.

 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via info@msanl.nl