Vacature: Penningmeester

WORD JIJ PENNINGMEESTER VAN MSA NL?

Als penningmeester van MSA Nederland ben je verantwoordelijk voor de financiële strategie en administratie van MSA Nederland. Jij zorgt ervoor dat MSA Nederland financieel duurzaam opereert en stuurt hierbij het finance team aan. Deze rol geeft je de mogelijkheid om je financiële management en kennis te ontwikkelen. Dit doe je terwijl je een grote bijdrage levert aan de ontwikkeling van de moslimstudentengemeenschap.

Hoofdtaken:

 • In samenwerking met andere bestuursleden besturen van de organisatie op strategisch niveau; het uitdragen en vormgeven van de missie en visie zoals beschreven in het meerjarenplan;
 • Verantwoordelijk voor de algehele financiële administratie van de organisatie;
 • Het opstellen van een jaarlijkse begroting en een financieel jaarverslag;
 • Het beoordelen van budgetaanvragen van bestuurs- en teamleden;
 • Het aansturen van het finance-team; het team verantwoordelijk voor strategie, acquisitie en fondsenwerving;
 • In samenwerking met je team verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een financiële strategie voor zowel korte termijn en lange termijn en deze tot uitvoer brengen.
 

Criteria. Jij bent/hebt..

 • …relevante ervaring in finance, acquisitie, fondsenwerving;
 • …bestuurlijke ervaring;
 • …affiniteit met islamitisch geïnspireerde studentenverenigingen (pré, geen must);
 • …HBO/WO student met behaalde propedeuse OF young professional, max 5 jaar afgestudeerd.
 • …een minimale tijdsbesteding van 8 uur per week. Een dubbele bestuursfunctie wordt sterk afgeraden.
 

Wie is MSA NL

Moslimstudenten Associatie Nederland is een koepelorganisatie die islamitisch geïnspireerde studentenverenigingen door geheel Nederland met elkaar verbindt. MSA NL streeft ernaar de moslimstudentengemeenschap te versterken op religieus, academisch en professioneel vlak. Dit doet zij door alle aangesloten verenigingen te ondersteunen in hun ontwikkeling, een eenheid te vormen onder de moslimstudenten(verenigingen) en de belangen van de Nederlandse moslimstudent te behartigen.

Sollicitatieprocedure

Onze sollicitatieprocedure bestaat uit een online vragenlijst. In de online vragenlijst kan je informatie kwijt over je achtergrond, ervaringen en motivatie. Bovendien wordt er gevraagd om een referent te noemen. De sollicitatiecommissie zal daarna contact met je opnemen om een sollicitatiegesprek met je in te plannen. Indien je door de eerste selectieronde heen bent, zal je deelnemen aan de selectiedag op zondag 30 mei 2021. Op deze dag pitch jij jouw motivatie voor alle afgevaardigden van de aangesloten studentenverenigingen en krijgen afgevaardigden de ruimte om jou vragen te stellen.

Bijdragen aan MSA NL?
Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkelingen van moslimstudentenverenigingen en de belangenbehartiging van moslimstudenten op nationaal niveau? Voldoe je aan de criteria? Solliciteer dan door onderstaande formulier in te vullen vóór 3 mei 2021 23.59.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via info@msanl.nl