Vacature: Vicevoorzitter

WORD JIJ VICEVOORZITTER VAN MSA NL?

Als vicevoorzitter van MSA Nederland ondersteun je de voorzitter in het leiden van de organisatie en het richting geven aan de organisatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor HR. Deze rol geeft je de mogelijkheid om je leiderschap en people-management te ontwikkelen. Dit doe je terwijl je een grote bijdrage levert aan de ontwikkeling van de moslimstudentengemeenschap. De vicevoorzitter vormt samen met de voorzitter en secretaris het kernbestuur.

Hoofdtaken:

  • Het ondersteunen van de voorzitter in het besturen van de organisatie en overzicht houden op de koers en ontwikkelingen.
  • Het vervangen van de voorzitter indien nodig.
  • In samenwerking met andere bestuursleden besturen van de organisatie op strategisch niveau; het uitdragen en vormgeven van de missie en visie zoals beschreven in het meerjarenplan.
  • Verantwoordelijk voor HR, waaronder recruitment, interne training en teambuilding activiteiten van de gehele organisatie.
  • Verantwoordelijk voor de inhoud van beleidsdocumenten, statuten en protocollen.
  • Verantwoordelijk voor het (her)schrijven van nodige beleidsdocumenten, statuten en protocollen.
 

Criteria. Jij bent/hebt..

  • …ervaring als bestuurslid bij een islamitisch geïnspireerde studentenvereniging of MSA Nederland.
  • …HBO/WO student met behaalde propedeuse OF young professional, max 5 jaar afgestudeerd.
  • …een minimale tijdsbesteding van 10 uur per week. Een dubbele bestuursfunctie wordt sterk afgeraden.
 

Wie is MSA NL

Moslimstudenten Associatie Nederland is een koepelorganisatie die islamitisch geïnspireerde studentenverenigingen door geheel Nederland met elkaar verbindt. MSA NL streeft ernaar de moslimstudentengemeenschap te versterken op religieus, academisch en professioneel vlak. Dit doet zij door alle aangesloten verenigingen te ondersteunen in hun ontwikkeling, een eenheid te vormen onder de moslimstudenten(verenigingen) en de belangen van de Nederlandse moslimstudent te behartigen.

Sollicitatieprocedure

Onze sollicitatieprocedure bestaat uit een online vragenlijst. In de online vragenlijst kan je informatie kwijt over je achtergrond, ervaringen en motivatie. Bovendien wordt er gevraagd om een referent te noemen. De sollicitatiecommissie zal daarna contact met je opnemen om een sollicitatiegesprek met je in te plannen.

Bijdragen aan MSA NL?

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkelingen van moslimstudentenverenigingen en de belangenbehartiging van moslimstudenten op nationaal niveau? Voldoe je aan de criteria? 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via info@msanl.nl