Vacature: Consultant

WORD JIJ CONSULTANT VAN MSA NL?

Als Consultant van MSA Nederland word jij als expert gekoppeld aan een aantal aangesloten studentenverenigingen. Jij onderhoudt direct contact met aangesloten verenigingen en adviseert hen in hun ontwikkeling. Deze rol geeft je de mogelijkheid om jouw bestuurlijke expertise in te zetten om verenigingen te versterken.

Hoofdtaken:

Als consultants ben je de schakel tussen de aangesloten verenigingen en MSA Nederland. Gedurende een bestuursjaar krijgt elke studentenvereniging een consultant vanuit MSA Nederland geleverd, die als contactpersoon zal fungeren. Daarnaast zijn consultants nauw betrokken bij de ontwikkeling van de studentenvereniging. Verenigingen kunnen de consultants raadplegen voor hulp of wanneer zij behoefte hebben aan een training. In overleg met de MSA Academie zorgen de consultants dat de verenigingen passende hulp krijgen. Indien consultants zelf trainingen willen geven worden zij hiervoor ingezet door de MSA Academie.

 

Criteria. Jij bent/hebt..

  • … minimaal 2 jaar ervaring als bestuurs- en/of RvA-/RvT-lid bij een islamitisch geïnspireerde
    studentenvereniging of minimaal 2 jaar ervaring bij MSA Nederland;
  • … HBO/WO student OF young professional, max 5 jaar afgestudeerd;
  • … een minimale tijdsbesteding van 4 uur per week. Een dubbele bestuursfunctie is mogelijk.
 

Wie is MSA NL

Moslimstudenten Associatie Nederland is een koepelorganisatie die islamitisch geïnspireerde studentenverenigingen door geheel Nederland met elkaar verbindt. MSA NL streeft ernaar de moslimstudentengemeenschap te versterken op religieus, academisch en professioneel vlak. Dit doet zij door alle aangesloten verenigingen te ondersteunen in hun ontwikkeling, een eenheid te vormen onder de moslimstudenten(verenigingen) en de belangen van de Nederlandse moslimstudent te behartigen.

Sollicitatieprocedure

Onze sollicitatieprocedure bestaat uit een online vragenlijst en eventueel een sollicitatiegesprek. In de online vragenlijst kan je informatie kwijt over je achtergrond, ervaringen en motivatie. Jouw teamleider zal contact met je opnemen om jouw sollicitatie met je door te nemen.

Bijdragen aan MSA NL?

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkelingen van moslimstudentenverenigingen en de belangenbehartiging van moslimstudenten op nationaal niveau? Voldoe je aan de criteria? Solliciteer dan op onderstaande knop te drukken. Dit kan tot en met 14 augustus 2023.

 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via info@msanl.nl