Vacature: Teamlid Community

WORD JIJ TEAMLID COMMUNITY VAN MSA NL?

Als Teamlid Community van MSA Nederland zet jij je in voor het versterken van de eenheid onder moslimstudenten(verenigingen). Deze rol geeft je de mogelijkheid om mee te denken en bij te dragen aan nieuwe projecten en activiteiten die een directe impact hebben op moslimstudenten(verenigingen).

Hoofdtaken:

  • Onder leiding van de Community Manager en in samenwerking met andere teamleden ben jij verantwoordelijk voor de eenheid onder moslimstudenten(verenigingen). Samen ga je aan de slag met:
    • Het organiseren van het jaarlijkse evenement voor aangesloten studentenverenigingen: Unity Day
    • Meedenken bij de ontwikkeling van nieuwe projecten om contact tussen studentenverenigingen te versterken en deze tot uitvoer brengen.
 

Criteria. Jij bent/hebt..

  • … ervaring als bestuurs- of commissielid bij een islamitisch geïnspireerde studentenvereniging of MSA NL.
  • … HBO/WO student OF young professional, max 5 jaar afgestudeerd.
  • … een minimale tijdsbesteding van 4 uur per week. Een dubbele bestuursfunctie is mogelijk.

Wie is MSA NL

Moslimstudenten Associatie Nederland is een koepelorganisatie die islamitisch geïnspireerde studentenverenigingen door geheel Nederland met elkaar verbindt. MSA NL streeft ernaar de moslimstudentengemeenschap te versterken op religieus, academisch en professioneel vlak. Dit doet zij door alle aangesloten verenigingen te ondersteunen in hun ontwikkeling, een eenheid te vormen onder de moslimstudenten(verenigingen) en de belangen van de Nederlandse moslimstudent te behartigen.

Sollicitatieprocedure

Onze sollicitatieprocedure bestaat uit een online vragenlijst en eventueel een sollicitatiegesprek. In de online vragenlijst kan je informatie kwijt over je achtergrond, ervaringen en motivatie. Jouw teamleider zal contact met je opnemen om jouw sollicitatie met je door te nemen.

Bijdragen aan MSA NL?

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkelingen van moslimstudentenverenigingen en de belangenbehartiging van moslimstudenten op nationaal niveau? Voldoe je aan de criteria? Solliciteer dan op onderstaande knop te drukken. Dit kan tot en met 14 augustus 2023.

 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via info@msanl.nl