Vacature: Teamlid Development

WORD JIJ TEAMLID DEVELOPMENT VAN MSA NL?

Als Teamlid Community van MSA Nederlandzet jij je in voor de ontwikkeling van islamitische studentenverenigingen. Deze rol geeft je de mogelijkheid om een directe impact te hebben op de groei van onze aangesloten verenigingen en daarmee ook op MSA Nederland.

Hoofdtaken:

 • Onder leiding van de Development Manager en in samenwerking met andere teamleden zet jij je in voor de MSA Academie. Samen ga je aan de slag met:
  • Het organiseren trainingen, workshops en webinars;
  • Het ontwikkelen van documenten die verenigingen helpen bij het efficiënt runnen van hun
   organisatie;
  • Het ontwikkelen van nieuwe ontwikkelingsinterventies.
 

Criteria. Jij bent/hebt..

 • …ervaring als bestuurs- of commissielid bij een islamitisch geïnspireerde studentenvereniging of
  MSA Nederland.
 • …HBO/WO student OF young professional, max 5 jaar afgestudeerd.
 • …een minimale tijdsbesteding van 4 uur per week. Een dubbele bestuursfunctie is mogelijk.

Wie is MSA NL

Moslimstudenten Associatie Nederland is een koepelorganisatie die islamitisch geïnspireerde studentenverenigingen door geheel Nederland met elkaar verbindt. MSA NL streeft ernaar de moslimstudentengemeenschap te versterken op religieus, academisch en professioneel vlak. Dit doet zij door alle aangesloten verenigingen te ondersteunen in hun ontwikkeling, een eenheid te vormen onder de moslimstudenten(verenigingen) en de belangen van de Nederlandse moslimstudent te behartigen.

Sollicitatieprocedure

Onze sollicitatieprocedure bestaat uit een online vragenlijst en eventueel een sollicitatiegesprek. In de online vragenlijst kan je informatie kwijt over je achtergrond, ervaringen en motivatie. Jouw teamleider zal contact met je opnemen om jouw sollicitatie met je door te nemen.

Bijdragen aan MSA NL?

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkelingen van moslimstudentenverenigingen en de belangenbehartiging van moslimstudenten op nationaal niveau? Voldoe je aan de criteria? Solliciteer dan op onderstaande knop te drukken. Dit kan tot en met 14 Augustus 2023.

 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via info@msanl.nl