Vacature: Teamlid Finance

WORD JIJ TEAMLID FINANCE VAN MSA NL?

Als Teamlid Finance van MSA Nederland zet jij je in voor de financiële gezondheid van de organisatie. Deze rol geeft je de mogelijkheid om je financiële skills te versterken en je commerciële mindset bewustzijn te vergroten. Dit doe je terwijl je een grote bijdrage levert aan de ontwikkeling van de moslimstudentengemeenschap.

Hoofdtaken:

 • Onder leiding van de penningmeester en in samenwerking met andere teamleden ben jij verantwoordelijk voor de financiële gezondheid van de organisatie. Samen ga je aan de slag met:
  • Het ontwikkelen van een strategisch plan om financiële duurzaamheid te versterken;
  • Acquisitie: het genereren van een geldstroom door sponsoren en partners te werven;
  • Fondsenwerving: het aanvragen van fondsen en subsidies.
 

Criteria. Jij bent/hebt..

 • …relevante ervaring in finance, acquisitie, fondsenwerving;
 • …ervaring als bestuurslid;
 • …affiniteit met studentenverenigingen met een islamitisch grondslag;
 • …HBO/WO student met behaalde propedeuse OF young professional, max 5 jaar afgestudeerd;
 • …een minimale tijdsbesteding van 4 uur per week. Een dubbele bestuursfunctie wordt sterk afgeraden.

Wie is MSA NL

Moslimstudenten Associatie Nederland is een koepelorganisatie die islamitisch geïnspireerde studentenverenigingen door geheel Nederland met elkaar verbindt. MSA NL streeft ernaar de moslimstudentengemeenschap te versterken op religieus, academisch en professioneel vlak. Dit doet zij door alle aangesloten verenigingen te ondersteunen in hun ontwikkeling, een eenheid te vormen onder de moslimstudenten(verenigingen) en de belangen van de Nederlandse moslimstudent te behartigen.

Sollicitatieprocedure

Onze sollicitatieprocedure bestaat uit een online vragenlijst en eventueel een sollicitatiegesprek. In de online vragenlijst kan je informatie kwijt over je achtergrond, ervaringen en motivatie. Jouw teamleider zal contact met je opnemen om jouw sollicitatie met je door te nemen.

Bijdragen aan MSA NL?

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkelingen van moslimstudentenverenigingen en de belangenbehartiging van moslimstudenten op nationaal niveau? Voldoe je aan de criteria? Solliciteer dan op onderstaande knop te drukken. Dit kan tot en met 14 augustus 2023.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via info@msanl.n