Vacature: Teamlid IT

WORD JIJ TEAMLID IT VAN MSA NL?

Als Teamlid IT ben jij verantwoordelijk voor alle IT en privacy gerelateerde taken. In deze rol werk je samen met de gehele organisatie en krijg je alle ruimte om je IT-technische skills en kennis in te zetten.

Hoofdtaken:

  • Jij bent verantwoordelijk voor alle IT en privacy gerelateerde zaken. Hier is veel ruimte voor nieuwe ontwikkelen. De taken die al vast staan zijn:
    • Het beheren van de website
    • Het ondersteunen van de organisatie met IT tools
 

Criteria. Jij bent/hebt..

  • .. student aan het MBO/HBO/WO OF young professional, max 5 jaar afgestudeerd
  • .. een minimale tijdsbesteding van 4 uur per week. Een dubbele teamlidfunctie is mogelijk.
 

Wie is MSA NL

Moslimstudenten Associatie Nederland is een koepelorganisatie die islamitisch geïnspireerde studentenverenigingen door geheel Nederland met elkaar verbindt. MSA NL streeft ernaar de moslimstudentengemeenschap te versterken op religieus, academisch en professioneel vlak. Dit doet zij door alle aangesloten verenigingen te ondersteunen in hun ontwikkeling, een eenheid te vormen onder de moslimstudenten(verenigingen) en de belangen van de Nederlandse moslimstudent te behartigen.

Sollicitatieprocedure

Onze sollicitatieprocedure bestaat uit een online vragenlijst en eventueel een sollicitatiegesprek. In de online vragenlijst kan je informatie kwijt over je achtergrond, ervaringen en motivatie. Jouw teamleider zal contact met je opnemen om jouw sollicitatie met je door te nemen.

Bijdragen aan MSA NL?

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkelingen van moslimstudentenverenigingen en de belangenbehartiging van moslimstudenten op nationaal niveau? Voldoe je aan de criteria? Solliciteer dan op onderstaande knop te drukken. Dit kan tot en met 14 augustus 2022.

 

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via info@msanl.nl